Tomten! Jag önskar mig en Nokia Lumia 800! En svart!

Jag har väntat såååå länge! Äntligen finns det bilder på den och den verkar såååå läcker. Min E-post i min pratlur Sony Ericsson Elm funkar inte längre och E-posten i min Galaxy Tab lämnar en massa övrigt att önska. Nu vill jag ha en mobil som hänger ihop med mitt Outlookande via Exchange och alla coola program från Microsoft i min mobila tillvaro.

Jag är speciellt glad för att Microsoft äntligen lagt tillbaka synkroniseringen av Task igen. Den fanns ju i Mobile 6.x men försvann i Phone 7. Så nu är jag glad igen och vill bara ha en Nokia igen!

Nu slipper jag dessutom uppdatera kartorna i min gamla GPS av märket Garmin och ser fram emot den nya navigatorn i Lumian.

Nokia har väl sett till att den håller för omilt handhavande som att tappa den i stengolv eller glömma den i bröstfickan på skjortan när den åker in i tvättmaskin? Nåja, tvätten kanske den inte behöva klara men glaset ska alltid hålla till skillnad mot “Ajfånarna” som jag sett massor av trasiga exempel på!.

– Tát lugnt, dé é en Nokia den håller!

image

Bilden lånade jag av SvD

Rolf Granlund
@rigit

En reaktion till “Tomten! Jag önskar mig en Nokia Lumia 800! En svart!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s