Det går inte att lägga till Etikettmolnet

Jag vet att jag lagt till fler taggar än vad som visas i mitt gamla taggmoln. Alltså tog jag bort den för att “Nyskapa” den igen. Men se det går inte! När jag drar Etikettmoln eller någon annan Widget så fastnar ingen Widget i högra spalten. Så nu har min blogg inget taggmoln längre.

Det finns en hel del att rätta till om bloggen fortsatt ska vara intressant att använda.

Felen som kvarstår och som måste fixas asap är

  • Bloggar
  • FireStats tidigare statistik
  • Widget-hanteringen i Panelens “Utseende”

En reaktion till “Det går inte att lägga till Etikettmolnet”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s