Galaxy Tab 10.1 värdig utmanare till iPAD

Läser idag om hur bra Galaxy Tab 10.1 är i jämförelse med iPAD. Själv är jag helsåld på Galaxy Tab 7 tum där Samsung inte har någon motsvarighet hos Apple. Man är alltså ensamma med denna utmärkta pekplatta.

Sitter just nu hos ett företag, där jag är på besök, och skriver på min Galaxy Tab 7 via det utmärkta tillbehör som fanns från start med ”Tabben”. Nämligen tangentbordet. Det skrivs inget om tangentbord till pekplattor vilket kanske beror på att det inte finns några? Eller så är det som så att man anser att skärmens tangentbord räcker. Hur det är med den detaljen låter jag vara osagt. Just tangentbordet är den största fördelen med Samsung Galaxy Tab 7!

Nu kom det en snubbe som heter Gustav och frågade om jag vill ha kaffe, så nu måste jag publicera inlägget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s