Apple stoppar Samsung Galaxy Tab 10

Tydliga argument för att kolla in Samsung Galaxy Tab 7-tum som Apple inte stoppat försäljningen av eftersom Apple inte har någon motsvarighet. Kolla min långtidstest at “Tabben” via http://rigit.nu.

Dessutom övergår min långtidstesta av Nokia X3-02 med Symbian 40 till ad jag kallar för Fas 2. Min sons mobil gick nyligen sönder varför han tyckte det var trevligt att snabbt få en ersättare. Även där skriver jag om denna lilla söta lur via http://rigit.nu.

Rolf Granlund
@rigit

En reaktion till “Apple stoppar Samsung Galaxy Tab 10”

  1. @ Roffe

    Apple börjar alltmer framstå som ett smått skitnödigt patenttrollande företag, särskilt om man beaktar aspekten att dom själva minsann inte har varit blyga förr om åren när det gäller att sno till sig prylar och idéer. Det borde vara ”Let The Best Surfplatta Win” liksom istället för sådant där tjafs, men Apple är tydligen rädda för konkurrensen och att Samsung ska göra en bättre platta än dom.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s