Nokia, kolla Samsungs utbud just nu!

I väntan på Nokias smartphones med Microsoft OS Phone 7 eller vad det nya nu heter så ökar åtminstone mina förväntningar på vad som komma skall. Ett mått på vad jag förväntar mig kan ses hos Samsungs produktserie.

1. Lågbudget, Galacy Ace
2. Dyr men bäst, Galaxy SII
3. Större och bra, Galaxy Tab

Dessutom har jag märkt av bristen med Ajfån på nära håll. Jag tror att jag är uppe i 5 trasiga framsidor på iPhone. Så där har vi en till förväntan på Nokia

– Ta’t lugnt, de e en Nokia, den håller!

Peter Wissinger Microsoft skrev till mig att jag har fel som tyckte att det tar för lång tid för Nokia att ta fram nya Phone 7 lurar. Jag håller fast vid den åsikten och förstår att Peter, som mobilansvarig för Microsoft Sverige, blir irriterad när en som jag som måste räknas till trotjänarna bland Microsofts användare helt plötsligt kritiserar Microsofts och Nokia nya satsning.

Så upp till bevis, ni har en svår konkurrent i Koreanska leverantören Samsung.

Peter, jag tycker inte att det är mitt fel att Nokia inte fått ändan ur vagnen. Just nu lutar jag åt Samsung och Android, trots en krånglande app för mitt Twittrande. En vana byts rätt snabbt bara man tar steget. Fråga exempelvis Predde som numera kör sin Apple istället för Windows 7 på en PC. Det gäller att ta hand om sina trotjänare och inte slå tillbaka när man får kritik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s