Nu har jag beställt Pär Ströms bok!

Pär Ström, en tillfällig bekant under en kort period står på barrikaderna mot den enögda feminismen i samhället. Jag läste lite grann om vad debatten med Gudrun Schyman handlar om och har en mycket aktuell händelse i färskt minne. Min dotter nedkom men en liten underbar tös vid namn Emilie och allt i vår familj var i rosenrött skimmer.

Sedan kom en kort notis i Facebook från pappa Fredrik. Han beskrev nästan i förtvivlan om processen att få bli registrerad som pappa på grund av att min dotter och han inte är gifta. Så Pär har fog för sin argumentation i debatten om kvinnor och män i det svenska samhället.

Jag har själv dystra erfarenheter sedan tidigare i ämnet barnbidrag där jag fick kämpa hårt för att efter skilsmässan få del av nämnda barnbidrag. Det var ingen trevlig erfarenhet att till slut få rätt och jag fick ta till argument och metoder som jag inte är speciellt stolt över. Metoder och argument för att kunna få del av halva barnbidraget.

Ref: http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/var-ar-dina-kallor-schyman_6196991.svd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s