Nu byter jag från Windows 7 till Ubuntu!

Jag har försökt få bort virus i min Windows 7 maskin hela morgonen och ger nu upp! det här är mitt sista inlägg från Windows 7 och IE9. Ubuntu nästa! dessutom hela familjen! Någon måtta får det vara på eländet med att jaga skit i datorn!

6 reaktioner till “Nu byter jag från Windows 7 till Ubuntu!”

 1. Hämta Mandriva One KDE eller Open Suse om du inte har något emot Moonlight
  De är inte så stor omställning från Windows.
  Mandriva kontrollcenter och Yast är imo mycket bättre än xubuntus dito

  Du har dessutom enkelt att lägga in Winedoors.
  Ett fint gränssnitt för Wine som gör det lika enkelt att köra de få windowsprogram du är van i Wine
  I Mandriva vaknar Winedoors så fort du stoppar in en installationsskiva med windowsprogram på eller om du monterar en sådan ISO

  Båda stödjer LSB så det är ingen fara att stoppa in främmande rpm-paket om du hittar något kul på webben du vill testa.
  Jag har lagt in ett gäng emulatorers respotorys från Suses arkiv i Mandriva och allt bara funkar.

  Gilla

 2. @Daniel: Det är bara om han skulle förvänta sig att allt är precis som i Windows men utan virus som han skulle bli besviken. Själv är jag oerhört nöjd med Ubuntu, det är få saker från Windows som man saknar. Det är bara pga att det är för många dokument från skolan som inte fungerar i OpenOffice/LibreOffice som jag har Win7 och MS Office. Jag förstår inte varför så många föredrar Windows. Det måste vara ren vana, att man inte orkar lära om.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s