Mystisk kartläggning… Spam?

Nu på morgonen har någon i Italien skannat igenom samtliga inlägg i min blogg från första inlägg till idag. Just nu diskuterar jag med IDG om vad det handlar om. En trolig orsak enligt min erfarenhet är förberedelser för Spam mot kommentarsfunktionen i bloggen, så håll koll på vem eller vilka som besöker just din blogg med samma IP-adress som du ser via FireStats. IDG är informerad som sagt var.

Jag har i min gamla numera nedlagda blogg drabbats av spam just i min kommentarsfunktion så min teori är att det är kommentarsfunktionen som kan vara ett mål för kommande Spam.

Jag undrar, vem i Italien är intresserad av just mina inlägg som skrivs på svenska, inte kan det vara en “crawler” med goda intensioner, eller hur?

Det vore synd om IDG skulle tvingas slå av kommentarsfunktionen för oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s