Enögda Riksdagen!

Jag blev minst sagt irriterad i samband med omröstningen om Datalagringsdirektivet. Jag ville följa omröstningen i direktsändning via webben. Via riksdagen.se kan man det! Villkoret är att man laddar hem och installerar RealPlayer. Gör man det så gäller det att se upp så att man inte får in en massa annat skit som man inte anser sig behöva.

Nu kan man dessutom läsa att Riksdagen dessutom tagit ställning för Apple.

Via Twitter och Mats Knutsson fick jag länken till SVT Forum så det löste sig den här gången.

Borde inte Riksdagen tillhandahålla olika sätt att förmedla information och direktsändningar utan att man som väljare ska behöva installera programvara som man inte vill ha eller anser sig behöva i andra sammanhang.

Rolf Granlund 
@rigit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s