Det är inte var dag jag håller med en Muf-ordförande!

Imorgon 16/3 2011 röstar riksdagen om EU:s Datalagringsdirektiv. Ett av nutidens viktigaste beslut för framtiden och svensk demokrati. Heder åt Erik Bengtzboe som träder fram och anger det enda rätta för våra politiker, nämligen att rösta nej till ett direktiv som är rena rama dårskapen.

Läs hans debattinlägg och bomba din politiker med budskapet innan det är för sent. Det måste helt enkelt bli ett rungande NEJ.

Läs hans debattinlägg och inse att han har rätt!

Jag är övertygad om att det finns åsiktsfränder tvärs över partigränserna där S, MP, V, C, FP, SD, M måste ha insiktsfulla individer som går emot den så kallade partipiskan, skam vore det annars. EU är på väg att göra historiens största blunder när det gäller demokratiska fri och rättigheter.

Jag undrar om jag inte skrivit mitt viktigaste blogginlägg någonsin och det i den så kallade elfte timmen i skuggan av rapporteringar om jordbävningar, tsunamis, arabiska frihetskämpar, schlagerfestivaler och andra löpsedelsnyheter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s