Den kollektiva skammen!

Den är redan stor och kommer att bli än mer stor när Muammar Gaddafi utropat sig till segrare efter att ha lemlästat och mördat sitt eget folk som ville det vi själva ser som en självklarhet, nämligen frihet.

FN, Nato, EU, Ryssland, Kina, Sverige med flera står handfallna och bara ser på medan en Satans Mördare får härja fritt i det som han kallar sitt eget land. En galning som redan innan upproret hade mycket blod och död på sitt samvete och som ljuger så att han tror sig själv. Hur kunde det bli det som just nu händer?

Handfallenhet, feghet, annan agenda, rädslan för att oljan inte rinner till från ett land som styrs av en mördare. Hur kunde det gå så fel att vi åter släppte fram en ny Adolf Hitler?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s