Klockan 17:00 släpps IE9

Jag har använt IE9 RC rätt länge nu och är mycket nöjd. Enda problemet har varit inloggningen till min bank som inte fungerat. Så jag har tills vidare betalt mina räkningar via Firefox. Men ikväll ska väl det problemet vara ur världen om jag förstått det hela rätt.

Det jag gillar bäst är att jag har mina favoriter som jag oftast besöker i en egen rad direkt under huvudraden där URL samt öppnade flikar finns. Speciellt när jag hittade funktionen om att krympa bredden på dessa ständigt besökta sidor. Det hela har medfört att jag inte längre har ett antal flikar som “default” som jag snabbt kunde växla mellan. Via nya favoritraden går det lika fort att byta sajt som jag vill besöka exempelvis alla mina bloggar, min hemsida plus Facebook och Linkedin och Twitter. Allt får plats. Om det nu inte vore för hur jag gjorde när jag anpassade bredden på “Fältet Favoriter”? Den smala variant som jag har nu fungerar utmärkt, men hur var det jag gjorde?

En underbar funktion är “Alt” som tillfälligt visar “Menyrad” vilken sedan försvinner när jag är klar. På så sätt blir IE9 underbart ren som browser eftersom sajternas innehåll alltid prioriteras. Räcker inte det så trycker jag bara på F11.

3 reaktioner till “Klockan 17:00 släpps IE9”

  1. Nähä, det gjorde den inte. Inte ens kl 18:00. Då kollar jag klockan 19:00. Fortfarande ”bara” IE9 RC för nedladdning. Svårt det här med tidpunkter…

    Gilla

  2. Jag har Firefox 3.6.13 som funkar mot banken. Jag måste ju ha minst en Browser som banken accepterar så det får bli IE9 RC som huvudbrowser och Firefox mot banken tills vidare. Men så snart IE9 fungerar som den ska så tar jag ner Firefox 4 RC. Man måste ju hänga med på ett hörn. 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s