Det bästa med iPAD 2 lanseringen…

Pekplattan når nya höjder och blir mer och mer intressant. Det jag verkligen gillade var det smart skyddet och pekplattan som verktyg vid presentationer, coolt! Det bir inte lätt framöver och välja väg för sin prylonami…

Men det som värmde mest var att Steve Jobs höll i lanseringen. Han är sedan länge en av mina stora idoler inom innovativ IT.

2 reaktioner till “Det bästa med iPAD 2 lanseringen…”

  1. @Roffe,

    iPad 1 kändes som att jag aldrig fick tillgång till. Ungarna snodde den rakt av. Kanske ska köpa en iPad 2 för egen del och kanske nyttja mer i arbetet med Mind Maps, presentationer och dokument.

    Gilla

  2. Håller fullständigt med om att den stora höjdpunkten var Steve Jobs framträdande på presentationen. Tyvärr har man så höga förväntningar när Apple släpper nytt nuförtiden så man tror hela tiden att de ska överträffa sig själva, men när de har så innovativa prylar på marknaden redan så är det svårt att möta alla förväntningar. Själv hade jag exempelvis förhoppningarna om att iPad 2 skulle få en betydligt mkt bättre skärm än föregångaren, men antar att vi får vänta till iPad 3 med en bättre skärm. Men av någon underlig anledning har jag beställt en trots att jag har den första generationen. Och jag känner på mig att jag inte lär bli besviken. Det har jag aldrig blivit av någon Apple-produkt? 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s