Jag undrar om jag fick fint besök?

Jag använder Twitter frekvent och följer bland annat vad som brukar benämnas “fint folk”. Med anledning av ett intressant tweet från IT-ministern Anna-Karin Hatt som sa att hon ägnade morgonen åt ämnet “Informationssäkerhet” så gjorde jag en så kallad “Reply” omgående och länkade till mitt White Paper som handlar om SharePoint-arkitektens roller och arbetsuppgifter med en antydan om att dokumentet även belyser informationssäkerhet.

Snabbt slängde jag in även in en “Reply” med länken till min sammanfattning av mina böcker och “skröt” om att jag är en oberoende svensk författare som skriver om Microsoft Office på svenska, där jag har två böcker som jag är ensam på just svenska. Anledning till den informationen kan du se om du surfar på Bokus.com och Adlibris.com och letar titlar på SharePoint och Project 2010 på just svenska.

Kollade sedan omgående min statistik om besök och se där! Två besök på inlägget om böckerna omgående. Men det kan även vara en slump, så säker kan jag inte vara. Det kan dessutom vara någon annan som även följer Anna-Karin Hatt.

2 reaktioner till “Jag undrar om jag fick fint besök?”

  1. Åja nu tar du väl i!
    För min del var det några sekunders skrivande och klickande. Jag hade tur att hennes tweet dök upp när jag var inne i Twitter. Ibland går det snabbt med hjälp av Twitter, men man ska ha en otrolig tur åxå samt ha något sånär vettigt att tillföra. Mitt White Paper speglar dessutom informationssäkerheten i sitt sammanhang. I alla fall var det min ambition vid sidan om ambitionen att skapa ett debattinlägg i Linkedin med adress IASA.
    Allt går så in i vassen fort nuförtiden så det är marigt att stanna upp och ta sig en ordentlig funderare på IT-Sverige av idag. Med det menar jag att Anna-Karin Hatt verkar vara en kompetent IT-minister trots att jag aldrig röstat på hennes parti. Ska hon hålla på såhär så kanske man får tänka om i nya banor.
    Dessutom bombas hon med all säkerhet med information från alla håll så jag undrar ibland hur en toppolitiker kan hantera all information för att se enskilda träd i en gigantisk skog.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s