Tack Kung Bore!

Senaste snöovädret var inte enbart av ondo för oss trafikanter! Hade lite för brådis hem på förmiddagen på raksträckan i Märsta riktning mot Sigtuna. Glömde i hastigheten att det är bara 80 just där och att det står en så kallad fartkamera väl placerad.

Precis när jag passerar fartkameran så hinner jag se att Kung Bore smetat ner hela apparaten med snö och is, så det blev inget foto taget, vilket jag nu är djupt tacksam för.

Dessutom är det just idag så in i vassen vackert ute, så jag lägger nu ner min elektronisk penna i form av tangentbord och tager mig en liten promenad! Dessutom kom inte min senaste bok idag heller. Bara otrevliga vita kuvert och en och annan reklamlapp. Men i morgon! Då måste den komma eftersom förlaget la den på brevlådan i fredags! Sedan går jag hem och momsdeklarerar på nätet! De é nämligen sista dan idag!

3 reaktioner till “Tack Kung Bore!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s