Tankspriddas Riksförbund!

Vi som ibland glömmer, är underrubriken till denna fantastiska förening. Jag har just betalt medlemsavgiften med anledning av att det hände igår… igen.

Mitt inträdesbidrag som måhända kommer bland andras vittnesbörd likt självrannsakan som det värsta AA-möte. Någon garanti för en sådan publicering sker finns inte eftersom web-master kanske glömt att denne har en mejlbox med en form av Inkorg. Så därför kommer denna vittnesbörd även här.


Vid varje månadsslut händer det sig, när jag tar Aygon (mindre japansk bil av märket Toyota) och åker till COOP i Märsta för att handla, exakt samma sak.

Jag får checka in kundvagnen igen och få tillbaka 5-kronan eftersom jag inte kan checka ut handskannern med anledning av att jag först då kommer på att jag inte har någon plånbok…

Därefter måste jag åka hem och hämta plånboken som ligger vid datorn. Anledningen är att ett av mina kreditkort fortfarande är isatt i den så kallade kod-dosan eftersom jag strax innan betalt räkningar. Plånboken ligger alltid retfullt på sin plats bredvid datorn och inte i den jacka som jag för tillfället använde för dagens inhandling av mjölk och potatis.

Ett annat liknande problem är varje gång jag av någon anledning byter jacka. Då ligger plånboken i fel jacka vilket jag av någon outgrundlig anledning brukar komma på vid första rondellen. Jag tänker då varje gång.

– Hoppas att ingen ser att jag åker hem igen…


Typisk! Nu fick jag skicka in en uppdatering av inlägget eftersom jag glömde bifoga länken

http://www.tankspridd.se/

2 reaktioner till “Tankspriddas Riksförbund!”

  1. Oooonej!
    Så har jag funkat i många herrans år. Det är till och med som så att jag önskat att det har sin förklaring med anledning av min ålder. 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s