Journalister & Twitter

Som nyfrälst på Twitter så letar jag vettiga personer att följa. Alltså letar jag efter er journalister på IDG. Resultat? “Bara” Sverker Brundin. Som nyfrälst så kopplar jag just nu allt som jag skriver på nätet till @rigit. Avsikten är att mina “följare” på så sätt kan hitta vad jag skriver utan att behöva surfa runt överallt. En form av service till er som uppskattar att ta del av vad jag skriver. Det är ju enligt min mening hela vitsen med att blogga eller hur?

Med anledning av detta så borde IDG genomföra följande.

Alla artiklar som ni publicerar inom IDG borde automatisk generera ett tweet till respektive journalists identitet på Twitter. Alltså på det sätt som jag för närvarande gör via min blogg-editor. På så sätt kan vi informationskonsumenter lättare hitta just era artiklar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s