Följ mina inlägg via Twitter

Nu har jag blivit kompis med mitt “Twittrande”. Jag såg tidigare ingen nytta för egen del med Twitter men nu har allt fallit på plats. Förutom att jag följer en massa intressanta “Twitters” inom mina IT-intressen så har jag nu kopplat samman min blogg-editor till Twitter.

Min blogg-editor sedan länge är Windows Live Writer 2011 där jag letade efter och hittade en Plug-In som medför att alla mina nya inlägg skickas iväg som ett tweet med automatisk länk till bloggen. Fördelen för min del är att alla mina tre bloggar baseras på WordPress så jag behöver inte skriva något Tweet egentligen. Sådana inlägg (tweets) fixar numera Windows Live Writer 2011 .

Så om det av någon outgrundlig anledning är som så att du gillar mina inlägg så kan du följa dem genom att du skaffar dig Twitter och inleder med att följa @rigit.

Varför nu detta krångel kanske du tycker? Anledningen är att mina bloggar är uppdelade på ämnen. På IDG-bloggen är jag Verksamhetsfilosofen hos Computer Sweden är jag Backupbloggen och till sist har jag min Bokblogg.

En annan fördel med Windows Live Writer 2011 är att jag lagt in automatiska länkar baserat på nyckelord. Därför ser du ett antal länkar i det här inlägget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s