Vätgasprojektet

John F. Kennedy sa för länge sedan att det och det året ska USA placera en amerikan på månen. Som vi vet så fixade dom över pölen detta enligt den tidens utopiska uttalande. Kan USA så kan Sverige! Det är bara viljan som saknas samt en politisk ledare som vågar sätta ut målet. Fredrik Reinfeldt, upp i talarstolen? Du bör få stöd från MP, S, V, FP, C och till och med SD!

Nu tycker jag att Sverige ska göra samma abrovink!

År 20xx ska Sverige ha gått över till vätgasdrivna bilar som drivs av eget kraftverk i form av en inbyggd bränslecell. Bensin och Dieseldrivna bilar körs enbart på fritiden i form av en kul hobby. Anledningen till omställningen blir att Oljan räcker längre till glädje för våra barn och barnbarn som kan köra morfars MC när barnbarnet går i pension.

Projektdeltagare är:

Volvo, bygger bilarna, Kunder: Du och jag
SAAB, bygger åxå bilarna, Kunder: Du och jag
(Volvoägare vill köpa Volvo och SAAB-ägare vill fortsatt köpa SAAB, det vet jag bestämt)
ABB bygger istället för kärnkraftverk vätgasutvinningsanläggningar samt gigantiska bränslecellsanläggningar som ersättning för kärnkraftsanläggningar .
Kunder: Forsmark, Elintensiva industrier med flera…
OKQ8, placerar ut vätgaspumpar runt om i landet, även i Övertorneå och Bjursås.
(Jag tror inte att Oljebolaget Statoil vill vara med och konkurrera med sig själv)
Vattenfall: Levererar vatten till vätgasindustrin. Skrattar och gör på så sätt nytta istället för att pungslå oss med saftiga elräkningar.
Motorsporten: Skapar tävlingsklasser för vätgasdrivna bilar för att på så sätt bidra till att hästkrafter och räckvidder på körsträckor ökar markant. Dragracing rent utav?

Dessutom!
Alla “klurgubbar” som kommer på hur man kan installera en egen värgasanläggning i hemmen som producerar el baserat på kranvatten.

Jag tror inte att upplägget är helt ute i det blå, eller vad tycker du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s