5 reaktioner till “Nu är man populär hos Google!”

  1. Ahh, sant jag gjorde en nyhets sökning och då var jag först. I och med att vi bloggar på IDG så kommer vi upp under nyheter också 🙂 En liten miss från IDG’s sida skulle jag tippa på som jag inte kommer att nämna igen då jag tycker det är trevligt att våra blogg inlägg ses som nyhetsartiklar. 🙂

    Gilla

  2. Just nu kan man kanske se mina inlägg i fallet Järntorget som nyheter eftersom familjen Philipson inte har någon massmedial möjlighet att pumpa ut nyheter i likhet med Järntorget i SvD. Trevligt värre! Avsikten med en blogg är ju att man vill bli läst och kommenterad. Vi får hoppas att det håller i sig och att IDG gjort det hela med avsikt! Just nu väller det in läsningar hos mig så jag är nog på väg mot något slags rekord för egen del!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s