Ovanligt skräpig blogg!

Tålamodet prövas ordentligt! Men jag hoppas att Spam-verktyget börjar jobba snart. Nackdelen just nu är att vi tappar besökare till bloggen som helhet trots den nya högra menyn som visar nya inlägg.

Jag vill på det här viset visa att jag besöker bloggen då och då även om jag inte varit aktiv på ett tag beroende på ett trevligt konsultuppdrag i Uppsala som tog hela min tid under en månad.

En trevlig detalj är att just min blogg nu passerat 10 000 sidvisningar vilket känns bra. Känner för att skriva ett och annat inlägg så snart Spam-verktyget börjat jobba igen.

2 reaktioner till “Ovanligt skräpig blogg!”

  1. Hej Roffe,

    jag förstår vad du menar, det är inte så kul att bloggaa här längre, det känns som om spamborblemen bara ökar och att man får svårare att klara av att hantera problemet ifråga.

    Att folk tycker olika, väldigt olika om saker och ting, det är bara en reurs och en tillgång för en bloggportal, och något som gör den intressant att besöka, men när folk istället för ”olika åsikter” börjar möta en portal startsida med allt svårare spamproblem, då tror jag liksom att det är något som rent intressemässigt börjar att dö hos besökarna.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s