Windows Live Writer 2011

Jag hittade några allvarliga fel i senaste versionen av Windows Live Writer, vilket jag omgående rapporterade i form av ett inlägg hos Microsoft Sveriges Facebook-sida. Jag fick tidigt meddelande om att de tagit tag i felen och nyss fick jag dessutom meddelande om att felen nu är rättade. Alltså måste jag testa!

Det här inlägget har jag alltså plitat ihop med Windows Live Writer 2011 som är ett särdeles utmärkt blogg-verktyg och det ser ut att fungera.

Vill du se min dialog med Microsoft Sverige via Facebook så klickar du här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s