Transvestit? Jag har testat!

Det hände sig vid den tiden då vi i kompisgänget var i 40-årsåldern. Vi firade varandra med olika typer av upptåg. När det var dags för Anders Karlemark så bestämde vi oss för ombytta roller! Alltså könsroller!

Ombyte på två platser, Killarna för sig och damerna för sig. Vi har aldrig sedan dess haft så kul inför en fest. Hårbeklädnader i ansiktet rakades av, obönhörligt! De håriga benen fick vara, någon gräns måste man dra vilket fick konsekvenser i form av trasiga strumpbyxor allt eftersom. Samtliga BHar var för kvällen ordentligt fruktsamma om du förstår vad jag menar med det.

När det gällde underkläder blev det två läger under vilda diskussioner och garv. Jag var tyvärr i lägret, Full Monty! Frugans trosor!

Kidnappningen utföll till belåtenhet när grabbarna stormade in på familjekalaset och tvingade Anders och hans fru att byta kläder med varandra. Hotfulla kärringar är inte att leka med i det avseendet! Ögonbindlar och transport till festlokalen. Märkligt att damerna ansåg sig manliga genom att måla mustascher och annan fiktivt hårig ansiktsbeklädnad på sig, vi som hade avlägsnat sådana attribut…

Hur det nu blev så hade vi det skitkul! Vi killar med damtrosor under våra kjolar sågs gång på gång treva under våra kjolar. Vi konstaterade samstämmigt att damtrosor inte håller två vitala delar av paketet på plats eftersom de hela tiden föll ut åt varsitt håll. Himla obekvämt om du frågar mig och så långt från erotisk upplevelse man kan tänka sig.

När vi senare kollade alla foton från festen utbrast vännen Bowe, som då var en aning rund om man så säger. Ett konstaterande som stämde väl och som nog gällde för oss allihop. Han sa…

– Jag som trodde att jag var snygg! Skrattar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s