2 reaktioner till “Gillar även du böcker? Kolla vad jag läst och recenserat”

  1. Läsa bör man annars dör man

    Ett talesätt som jag alltid burit med mig genom åren. Att läsa en bok är som att för en stund tränga in i någon annans fantasi och upplevelse. Det blir på något sätt en känsla av gemenskap med författaren även om texten är ond bråd död och annat elände. De bästa böckerna är de då författaren lyfter ur sig själv in i en berättelse som får eget liv. Leif GW Persson lyckas med den bedriften i hans senaste med titeln ”Den döende detektiven”, för min del även upplyft av en enastående kompetent uppläsare vid namn Peter Andersson. Lyssnar man till den i bilen så kör man med ryggraden på något sätt. Den bästa romanen om ett brott som jag upplevt på mycket länge. Det finns en värme i texten som är helt underbar.

    Tack Elisabeth för besöket!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s