Jan Guillou om Sverigedemokraterna

Via ett annat blogginlägg till artikeln i SvD, för övrigt det första i raden fann jag bloggen OBS101. Han har en samling filmer där jag fann en rätt intressant intervju av Jan Guillou som jag tidigare missat från 20 februari 2009. Övriga filmer ska jag ta del av senare eftersom det är rätt många som OBS101 kallar för viktig samhällsinformation. Var du hittar OBS101? Nåt får du göra själv… Vad Guillou påstår? Det tänkte jag att du skulle få ta del av själv i dessa tider när samfundet och massmedia påstår något helt annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s