Vilken häftig kortversion av Thank You!

Malin Brännlund sågades helt oförkänt av Idol-juryn. Jag såg inte Malins version i direktsändning utan har lyssnat och sett hennes version av Alanis Morissettes låt “Thank You” flera gånger vid det här laget och jag är imponerad av den lilla tösen.

I andra sammanhang har det sagts att artister ska göra covers till sina egna sånger när de framträder och det gör Malin med besked! En enorm röstkontroll och känsla enligt min mening. Vad juryn hörde vete tusan. Den enda förklaringen jag kan komma på är att de bara vill höra artister som faller inom deras egna referensramar och därmed missar originalitet. De hade troligtvis även sågat artister som Bob Dylan, Robyn, Kate Bush och Björk för att nämna några originella röster. Förutsatt att de kom oprövade in via Idol 2010.

Döm själva

http://www.tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1836446 

Samt jämför med originalet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s