Säga vad man vill om SD:s intåg i svensk politik…

Svensk politik har blivit intressant för det stora flertalet med engagemang så det står härliga till. Tidigare var TV-sänd politik rena rama sömnpillren. Kanske vissa direktsända? debatter från Riksdagen till och med får större tittarsiffror än de fåniga “Åh maj Gåd”-programmen. Alltså när en massa dårar bygger om hela hus åt familjer vilket alltid avslutas med att frun i familjen håller för munnen och utbrister – Åh maj Gåd”. Även svenska kopior på samma tema brukar avslutas med den glädjeyttringen från frun i huset, troligtvis influerad av programmen med Anna Anka & Co. Jag brukar byta kanal innan programmen når slutet för att slippa detta pinsamma uttryck av hänförelse eftersom jag ibland tycker det är kul när när det sågas, skruvas och slås i en och annan spik med nya häftiga verktyg som man inte har råd med. En minigrävskopa till exempel…

En reaktion till “Säga vad man vill om SD:s intåg i svensk politik…”

 1. Det vore befriande om frun i huset istället använde något av de mer naturliga uttrycken som det här kommer ett axblock utav.
  – Nej dra åt helvete va snyggt!
  – Skitsnyggt!
  – Satan va läckert!
  – Hur fan har ni fått till det här?
  – Jaaaaaaaaaaaaaaaa! Asläckert
  – Vad har ni gjort!!! Återställ till hur det såg ut tidigare!!! (Min personliga favorit)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s