Dags för den årliga BOKMÄSSAN i Göteborg

Jag drar ner på torsdag på grund av att jag har min tid att passa på fredag förmiddag. Alltid kul att vimla runt bland böcker, författare och andra som älskar böcker. Sist jag var där så fick jag uppleva att någon bakom min rygg drog ner volymen på min PA. Anledningen var att jag överröstade någon på en scen strax bakom. Efter mina 10 minuter så var jag naturligtvis nyfiken på vem som inte fick sin syl i vädret….

image En rätt stor scen där inte en stol var ledig. På scenen… Herman Lindqvist he he…

I år har jag min bok Använd Outlook på mitt sätt med, samt en stund för mig själv framför ett av fiken i hallen med micken i högsta hugg.

image Huka dig Lindqvist för nu kommer jag igen och fan ta den som vrider ner volymen igen för då drar jag på än mer och drar en Springsteen utan komp! Var jag finns? A02:70 kl 11:30, Fredag!

Boken omfattar både Outlook 2007 och 2010.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s