SharePoint 2010 har allt, även fällor

image Så har man då inträtt i den fina värld som kallas frilansjournalist och är inte “bara” författare och bloggare.

Min (första) artikel kan du ta del av i Tech World. Inte helt lätt att skriva “journalistisk” måste jag medge. Henrik på Tech world var till stor hjälp med att göra artikeln intressant. Om jag lyckades? Det får du avgöra! Jag fick fram det jag tycker är viktigt baserat på vad jag kan om SharePoint sedan tidigare speciellt angående versionshantering av dokument. Vidare Backup och Restore med hjälp av DocAve från företaget AvePoint.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s