Googles misstag…

Svamlet om misstag från Googles sida ter sig än mer underligt. Hur kan man göra ett misstag över hela världen land för land bil för bil? Om det hade handlat om en bil i ett land skulle jag kanske kunnat acceptera ordet misstag men bara kanske! Jag hade snarare sett misstaget som en test för något kommande lurt agerande. Men eftersom Google gjort misstaget överallt, som det ser ut i skrivande stund, så var det inget misstag. Misstaget från Google är väl att det hela blev avslöjat hur det nu gick till.

Det ska bli intressant att följa händelseutvecklingen!

Med anledning av:

Google lämnar data till myndigheter

Dags att tala om för Google var skåpet ska stå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s