Ennio Morricone får Polarpriset!

När filmerna fallit i glömska där Ennio Morricone satte musiken så spelas ännu hans musik. Han slog igenom i Clintans spagetti-västern och få är väl de som därför inte har hört hans musik. Ännu en i raden som gjort sig väl förtjänt av Polarpriset!

image Hemsida: http://www.enniomorricone.it/uk/news.php 

Jag har till och med en gammal vinyl som då och då läggs på tallriken. Hans filmmusik kan få en promenerande gammal man att framstå som hotfull och skämmande om han nu kom på tanken att sätta musik till en sådan scen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s