Om bokbranschen som sådan…

Läsplatta eller inte läsplatta har varit en diskussion å den här bloggen då och då. Jag har envist försvarat den traditionella boken som jag tror aldrig kommer att dö ut. Svensken är ett bokälskande folk och så kommer det att fortgå. Men det finns andra hot än än vad läsplattorna någonsin kommer i närheten av, kvartalsekonomin och snabba intäkter.

Tur att bokförlag som mitt eget RECITO finns som motvikt. Att jag säger mitt beror inte på några ekonomiska intressen utan att de troligtvis är det i särklass vänligaste bokförlaget i Sverige, kanske till och med i Världen.

image

Läs Per I Gedins insiktsfulla artikel i Svenska Dagbladet så kanske du förstår vad jag menar. Har man som jag stått på knä hos traditionella bokförlag för att långt om sider få ett NEJ, så förstår du kanske min beundran för bröderna Lundin i Borås.

image

Besök Recito om du funderar på att skriva en egen bok!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s