Let´s Dance dog igår kväll, svaret finns på Facebook

En danstävling där den klart sämste finns kvar program efter program är till en början ofattbart. Vad är det som händer? Jag är en av dom som uppskattar de par som dansar bäst och som program för program undrat varför en sådan figur som Willy överhuvudtaget kom med från början? Svaret finns på Facebook.

Rädda Willy!Det finns en tendens bland ungdomar idag att garva åt i princip vad som helst. Program som Jackass har skolat in deras humor i en tarvlig gränd där det är “Askul” när någon slår sig halvt fördärvad. Samma typ av humor garvar åt avvikande utseenden hos handikappade. Samma ungdomar slänger sig med begrepp som CP utan att ha en aning om vilken tragedi som ligger bakom sjukdomen.

En aningslöshet och synisk inställning som troligtvis skulle medföra att dessa “ungdomar” skulle garva hysteriskt om de fick se en riktig olycka i verkligheten alternativt att de skulle bryta ihop totalt i chock eftersom verkligheten skulle drabba dem hårt.

På Facebook finns just nu 3 grupper som heter “Rädda Willy”. De flesta inläggen är “Jackass-influerad humor” där de felstavade inläggen andas lyteskomik lång väg.

TV4 har bjudit in till vansinnigheterna genom att låta “tittarna” ha stor makt när det gäller röster. Willy har hela tiden en stark ungdomsgrupp som fans och som älskar att sitta och garva åt hans försök att dansa. Bara den vetskapen borde få Willy att hoppa av omgående. Dessutom är det inte roligt längre utan bara pinsamt.

Eftersom programmet inte längre är en danstävling utan en tävling som syftar till att lyfta den klart sämste fram till seger så är programmet klart för min del. Det finns annat att göra på fredag-kvällarna än att först beundra duktiga dansare för att senare bara bli trött och förbannad.

Willy, gör Let´s Dance en tjänst och hoppa av annars bidrar du till att ett bra program går i graven.

2 reaktioner till “Let´s Dance dog igår kväll, svaret finns på Facebook”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s