Våren är på G…?!

Nu börjar tidningarna skriva om att värmen och våren är på väg bland annat i Aftonbladet. Det är väl på tiden kan man tycka, men då kommer nästa problem, översvämningarna! Vi har inte haft så här mycket snö på länge och vart ska allt vatten ta vägen när 50 cm snö smälter över hela landet.

Det är bara att förbereda oss på nästa elände, vatten, vatten och ännu mer vatten.

Jag kunde bara önska att värmen kom för en månad sedan. Då hade vi i vår bostadsrättsförening kanske sluppit eländet med trasiga Luftvärmepumpar från Nibe. Is, Is, och åter Is under och runt luftvärmepumpen. Is som trängt in och troligtvis böjt en massa smala kopparrör där vätskan som pumpas runt numera runnit ut. Tomt är det i alla fall och tur i oturen att man kan koppla om och köra på El till värmen kommer och isen smält undan.

En reaktion till “Våren är på G…?!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s