Google Play

Jag använder Google Play nästan dagligen i mina två telefoner och surfplattor sedan jag hittade funktionen att appen letar reda på alla uppdateringar som den sedan installerar. På så sätt är mina prylar hela tiden ”up-to-date” när jag sedan använder dem.

Rätt viktigt när man ”är på stan” och behöver köra en av apparna omgående. Speciellt är det sällan använda appar som inte längre är irriterande när det gäller att kräva uppdatering innan de går att använda. Ett exempel är alla dessa parkeringsappar som dessutom har en tendens att jävlas på fler sätt. Senast va det min parkeringsapp som gäller i Borlänge som klagade på att mitt betalkort hade gått ut. Bara den uppdateringen tog ju en stund efter att jag tvingats tas fram plånboken där mitt plastkort huserar. Jag var rätt nöjd med att dessutom slippa köra en uppdatering av appens innersta.

Det finns fler exempel på uppdateringar som bör köras via sitt wifi därhemma när man har tid och inte är helt beroende av att någon app som måste fungera omedelbart. En fördel är att Google Plays uppdatering köras i bakgrunden utan att jag märker någon försämring att exempelvis telefonens prestanda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s