Måste ju testa nya tangentbordet

Så jag skriver lite i WordPress på nya tangentbordet på min iPad för att se och känna på hur det är. En stor fördel är i likhet med mitt vanliga tangentbord att kunna ställa surfplattan eller lägga den ner eftersom båda använder sig av en surfplatteskåra.

Nackdelen med iPad och även iPhone är att de inte har stöd för externa möss via blåtand. Inte ens Apples egna möss för Mac går att kopplas till iPad. Så därför var jag nyfiken på tangentbordets pekplatta.

Skulle pekplattan fungera om ändå med det fingerade fingret som Apple på nåder lagt till stöd för. Och det fungerade till och med bättre än med en blåtandsmus.

Som du ser på första bilden, närbilden på övre högra hörnet av tangentbordet, så finns en omställningsknapp som innebär att man kan koppla två separata prylar till tangentbordet, exempelvis en iPad och en telefon. Telefonen kan då vara antingen en iPhone eller en valfri Android.

Så får man ett PM (SMS eller Messenger) medan man exempelvis bloggar, så kan man knäppa över och svara via tangentbordet.

Tangentbordet är stort och tungt så det är inget man släpar med sig ut på stan. Men det är utmärkt att ha hemma på skrivbordet

Tangentbordet finnas hos Kjell och Company och är deras eget varumärke, Linocell.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s