Loopia kan inte WordPress!

Loopia stänger vår IP-adress när jag använder min WordPress-app i Android för att skriva ett blogginlägg eller en sida i vår kommande hemsida som ”hostas” av Loopia.

Hemsidan har åäö i namnet samt punkt se efter. Alltså en normal svensk hemsida som varit tillåten på internet i många år.

Misstaget från min sida var att välja Loopia som leverantör av en WordPress-baserad hemsida.

Jag har sedan många år tillbaka använt WordPress både som webbapp och app i både iPhone och numera Sonys Xperia-modeller med android. Den äldsta såg sin gryning i mars 2008 så min erfarenhet av att använda olika webbverktyg är rätt stor och i synnerhet WordPress.

När då supporten på Loopia påstår att det är dålig kod i WordPress-appen så blir jag rätt irriterad. WordPress är en av världens mest använda bloggverktyg (ca 40 %) och Loopia har mage att påstå att WordPress har dålig kod.

Jag menar att det är deras säkerhetsväggar som har dålig kod samt att deras support har dåligt utbildad personal!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s