Så har man då startat en ny Windows-uppgradering

Erfarenheten från uppgraderingen av min lilla Toshiba Surfplatta på 8″ med 1GB RAM och 26GB (32?) HD gav mersmak.

Min lilla surfplatta blev rätt snabb så liten den är och med förhållandevis klena resurser. När jag nu uppgraderar min gamla Toshiba Laptop från version 16xx till förhoppningsvis version 1709 så borde denna bli rätt snabb den med. 4GB RAM, 500GB HD och 64-bitars Windows Home borde ge lite bättre prestanda än lillen. Sen ska jag uppgradera vår andra Laptop som idag har version 1703. Det verkar som att 1709 är den som gäller numera. Men det tar tid må jag säga. Flera timmar! Men den som väntar på nåt gott, väntar aldrig för länge. Den här versionen av Windows 10 Home är bra! Åtminstone på en liten surfplatta från Toshiba.

Synd bara att jag gick på försäljningstricket från förr om att man ska ha en stor hårddisk, vilket är en sanning med modifikation nuförtiden.

Jag återkommer med hur det går. Tyvärr har jag sett att någon uppgradering av min Surface RT aldrig kommer att göras. Trist! Det är ju en stabil konstruktion med ett bra skydd/tangentbord som borde få ett bättre öde än att bli kvar med Windows 8.1 RT och Office 2013 RT.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s