Nytt utseende på bloggen

Först blev jag konfunderad. Orsaken va att jag besökte bloggen från min Laptop. Den såg helt annorlunda ut.

Men sen gick jag över till min Nokia Lumia 820 och då blev det sans i maskineriet. Bloggen har mobilanpassats. Så nu gillar jag läget. Kanske bloggandet på IDG har en framtid trots allt. Jag hänger på. Vi får se vad som händer.

Jag slås av ett annat intryck.

Jag föredrar att köra ett antal verktyg på mobilen framför att köra dessa på min Laptop. Twitter och Facebook gör sig bäst i apparna i Windows Phone 8. Dessutom WordPress, alltså att skriva blogginlägg. Den enda gången som jag föredrar Laptopen är när jag vill ha med bilder/illustrationer. Ett skäl att jag föredrar att skriva på mobilen är tummetoden i kombination med rättstavningsfunktionen som ofta fattar vad jag vill skriva. Jag skrivet alltså med båda tummarna. Så mobilen har ändrat på den gamla pekfingervalsen till tumtango?

Publicerad från WordPress för Windows Phone

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s