Om att blogga via luren

Medans jag har batteri kvar i Lumian så kanske jag ska berätta om en stor fördel. Nämligen kombinationen av rättstavningen och appen WordPress i Windows Phone 8. Helt enkelt en superkombination. Inga svårigheter att skriva med tummarna på den lilla skärm som Nokia Lumia 820 tillhandahåller och missar jag så korrigeras texten medan jag skriver. Det medför att jag kan blogga var jag än är bara batteri och mobilnät så tillåter.
Skriver jag fel eller om jag missar att se en korrigering som blir fel så är det dessutom enkelt att rätta redan publicerad text.

En detalj som inte är så enkel är att lägga in bilder. Men å andra sidan så har jag inte testat.

Så för tillfället så anser jag att appen WordPress i WP8 är den bästa och användbaraste appen.

En reaktion till “Om att blogga via luren”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s