Nokia, vad gör ni?!?

Sätter ett pris på Lumia 900 som vida överträffar min privata budget. Fullständigt vansinnigt. Med det priset (Dustin utan moms) 11 439 kr och inkl. moms (privatanskaffning) 14 299 kr. Man får ju ett par nya potenta Laptops för de priserna!

image_thumb4

image_thumb3

Åter till att kolla på iPhone, en sån som sambon har. Eller lillen Lumia 800 för 3 879.

Ingen mobil är värd det priset om man inte smyckat den med guld och diamanter förstås. Men vad ska man med sånt till, på en mobil? Vill man floppa på marknaden så ska man ta hutlöst betalt!

Äsch, jag kör vidare med min gamla Elm och Galaxy Tab! så va de med de!

Rolf Granlund
@rigit

12 reaktioner till “Nokia, vad gör ni?!?”

 1. Nokia/Windows Phone 7 är en repris av OS/2 Warp från 1990-talet.
  IBM trodde då, som Microsoft/Nokia gör nu, att de är störst bäst och vackrast då de lutar sig mot en tid som varit.

  Gilla

 2. Detta är inte Nokias pris utan butikernas ”platshållar-pris”. De har förmodligen inte fått varken leveransbekräftelse eller prisuppgift från Nokia och sätter därför ett godtyckligt pris för att inte råka sälja för billigt. På Dustins hemsida står det ju faktiskt ”OBS! Förhandsbokning. Priserna kommer att justeras!”.

  Gilla

 3. Hmm… Och om priserna justeras upp?

  Sen är det som så att om jag inte tack vare Ozzie uppmärksammats på ”Platshållarpriset” och skrivit om det så hade jag släppt drömmen om Nokia Lumia 900 vid det här laget. Så jag tycker Nokia ska ta Dustin i örat med anledning av vilseledande information om deras kommande produkt.

  Gilla

 4. Kanske det Ola
  Men det heter ju även i reklamsammanhang
  – Bättre att det skrivs än inte alls…

  Så jag ska kanske skicka en faktura till Nokia för hjälp med reklamen… 😀

  Gilla

 5. Om Apple kunde ta hutlöst för en Iphone som hela tiden gick / eller går sönder (alla köpte ändå) så kan väl Nokia det med?! Denna lur har garanterat högre kvalitet än Iphone, och ser och funkar så saligt mycket bättre än opersonliga ”äppelmosarprodukter” som Samsung vräkt ur sig.

  Nokia måste visa omvärlden att de vågar ta betalt och statuera det unika med denna nya pärla! Som någon påvisar är detta ett pris som absolut kommer justeras kraftigt ned, men det intressanta är just att vi nordbor skall se oss själva som andra klassens leverantör och måste därigenom sälja oss mycket lägre än amerikanarna.

  Gilla

 6. Konstigt? Det konstiga är väl Dustins förhandsbokningspris som lurade skjortan av åtminstone mig eftersom jag inte läste allt och förstod vad priset var. Så vi får väl se var priset till slut hamnar. Men det är som du påpekar, bättre att sätta ett pris som man direkt förstår innebörden av. Hade Dustin istället satt 1 eller 0 kr med tydligare information så hade jag aldrig skrivit inlägget.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s