Sämsta appen i Android, Facebook!

Det skrivs en del om att mobilnätet är överbelastat just nu och att iPhone skulle vara en av bovarna. Men den absolut största boven måste vara den senaste versionen av Facebook i Android. Maken till sirap får man leta efter. Undrar vad i h-e den appen har för sig. Det tar evigheter för den att överhuvudtaget visa nåt.

Nu har jag sedan tidigare erfarenheter av monitorering av programkod. Visserligen var det på 80-talet som det begav sig, men vi klädde fullständigt av en så kalla standardlösning där vi kunde visa hur ineffektiv leverantörens kod var. Innan vi köpte produkten så tvingades leverantören rätta sin kod som visserligen fungerade men som stal både bandbredd och primärminne.

Jag är med andra ord helt övertygad om att Facebook-appen helt enkelt är ineffektiv kod alternativt att den har nåt för sig som den inte borde syssla med speciellt via mobila enheter. Den är till och med seg nattetid då ni andra sover sött och jag borde vara relativt ensam med att “fejsbooka” i Stockholmsområdet.

Rolf Granlund
@rigit

3 reaktioner till “Sämsta appen i Android, Facebook!”

  1. Det har nog inte att göra med mobilnäten, det går även segt som sirap över WLAN! Är den senaste uppdateringen som är makalöst dåligt kodad och får hela mobilen att hänga sig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s