Nån som känner igen följande?

Har just nu drabbats av några problem som sammantaget verkar skumt. Sammanfattar här så att jag får det dokumenterat.

  • Via min Hotmail måste jag förnya mitt YouTube-konto med Gmail?
  • Fick ett skumt meddelande när jag kommenterade här på bloggen som jag inte hann ta en Screen-Shot av. Hann se att det var något med WordPress…?
  • Har tvingats byta lösenord på FB när jag idag gick in. Nu kan jag inte logga in via min FB-App i Android med det nya lösenordet.

Allt under en och samma timme?!?

Jag har ju nyligen dessutom polisanmält allaforetagen.com… Kan det ha något samband?

Rolf Granlund
@rigit

En reaktion till “Nån som känner igen följande?”

  1. ”Fick ett skumt meddelande, hann ta en Screen-Shot av. Hann se att det var något med WordPress…? blogg.idg”

    Det känner jag till. Men ingen trodde på mig. Du är ”hackad” på någotvis. Du gör klokast i att skifta lösenord överallt. Beträffande din personliga blogg.idg (vad du gör med din blogg), det är ditt beslut. Jag vet inte? Inte alls bra. Den blogg jag nu svarar från är en form av (slask) blogg.idg. Har inget förtroende för den längre. Den har varit med om liknade sak/intrång som du drabbats av. Om någon varit inne utan din vetskap vet du inte alls vad som kan ha placerats i form av (kod) i din omfattande IDG blogg. IDG har inte mitt fall varit behjälpliga med några åtgärder.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s