Böjbar Nokia, coolt!

Undrar om Nokia har släppt in sina däcktillverkaringenjörer? En böjbar pekplatta/telefon verkar görsmart. Inga fingrar i vägen på det man hanterar den. Dessutom borde den böjbara plattan/telefonen bli än mer hållbar. Ser fram emot en pekplatta som heter Nokia Hakkapelitta!

– Tát lugnt! Dé é en Nokia, den håller! Läses med Arjas finlandssvenska brytning!

Kanske ena kanten dessutom kan fungera som isskrapa till bilen? Den böjbara kanske till och med går att köra i diskmaskinen? Skrattar. Eller leken “Kast med liten mobil eller pekplatta. Pekplatta som frisbee?

http://www.idg.se/2.1085/1.412734/unikt-granssnitt-fran-nokia—se-den-bojbara-mobilen

Rolf Granlund
@rigit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s