Ett tungt skäl att inte köpa iPAD!

Och istället köpa Samsung Galaxy Tab. Skälet är att Apple har stämt Samsung för att ha kopierat iPAD och då måste den vara bra eller hur?! Men eftersom 7 tum är händigare än iPADs 9,7 tum just för att 7 tum går ner i innerfickan på en jacka så är Tabben ett bättre köp.

Jag har nu fingrat på tabben i butik vid två tillfällen och imorgon blir det ett köp! Av en Samsung Galaxy Tab! Den är sååååå läcker! Månne beror stämningen på att Apple insett att de gjorde iPADen något för stor. Jag menar, iPADen är läcker den med! Kollade min hemsida på en sådan och såg att jag hade en otroligt snygg hemsida i just iPADen. Sarkastisk

En reaktion till “Ett tungt skäl att inte köpa iPAD!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s