Twitter är så jädra coolt!

Man får svar från än den ena än den andre. Idag Hanna Hellquist som har sin spalt i DN under Namn och Nytt på Onsdagar. Det är dessutom inte speciellt svårt. Man skriver bara en fråga eller kommentar med anledning av ett tweet som just anlänt och vips kommer det ett svar från de på Twitter som använder mediet på ett personligt och intressant sätt.

Det gäller bara att inte vara tjatig utan peta in ett Reply så snart ett tweet kommer. Vidare bör man vara artig, ha en liten knorr som är intressant att svara på.

Hanna Hellquist är dessutom sedan länge min favoritkrönikör i DN sedan länge och hon är dessutom intressant i de TV-program som hon figurerar i. Via 1av3 har jag dessutom sett att jag inte är ensam om att beundra hennes krönikor.

Rolf Granlund
@rigit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s