Jag märkte att det var trögt igår…

Som nyfrälst på WordPress så har jag under veckan jobbat rätt mycket med min nya hemsida på just WordPress och märkte igår att det stundtals gick rätt trögt. Bland annat stoppades besöksräknaren en stund men det var inte värre än att jag kunde syssla med annat under tiden.

Förklaringen var en belastningsattack som du nu kan läsa om via

http://www.idg.se/2.1085/1.371971/jatteattack-mot-wordpress

4 reaktioner till “Jag märkte att det var trögt igår…”

  1. Vad trött man blev…Vad finns det för idioter därute egentligen ? Skulle inte bli förvånad när dom kommer från Ryssland…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s