6 reaktioner till “Ovanligt skräpigt på bloggen idag”

 1. Att dom inte klarar att städa här manuellt visar ju hur viktigt dom anser bloggen är…
  Jag raderade allting i min blogg nu för att jag tröttnade helt enkelt.

  Gilla

 2. @ Roffe

  Jag börjar känna som Peter Forsberg i svaret ovan och överväger allvarligt att stänga ner bloggen här och radera alla posterna (sen man tagit backup på allt). och starta om på nytt med helt eget bo istället.

  iag börjar vara skitless

  Ständigt strul med spam, det har till och med också inträffat att en blogg här som INTE varit spam blivit raderad som spam vid en manuell spamrensing.

  Det hjälps inte, det här känns inte proffessionellt skött eller underhållet helt enkelt, något som kan få konsekvenser för dom av oss med något slags ambitioner med bloggandet vare sig dessa är politik, business eller nåt annat. Har man nått en nivå att man börjar märkas så är det defintivit inte bra att göra det i ett sammanhang där spamproblemen börjar nå den nivå att placet dä man bloggar riskerar att bli noterat som spamcentral i olika sökmotorrelaterade sammanhang.

  Gilla

 3. Jag avvaktar. Dom fixar det nog. Speciellt när jag för närvarande ligger på runt 1000 sidvisningar i veckan. Svårt att jobba upp den siffran igen på annat håll.

  Gilla

 4. @ Peter Fosberg

  Kom du ihåg bloggen ”moroten” av Anita Weber? jag kommenterade ett inlägg där en gång, bara en halvtimmes senare var bloggen uppäten och borta, detta skedde exakt samtidigt som IDG gjorde en manuell spamrensning. En kommentar i en annan blogg här visade att morotens ägare fått den raderad av IDG. Och eftersom jag råkar veta att dette skedde exakt samtidigt som en manuell spamrensning gjordes s drar man liksom slutsatsen att 1+1=2

  Gilla

 5. Hallå på er.

  Det är ingen här som är glad heller över hur spamverktyget har skött sig på sistone. Efter den senaste hickan avvaktade vi för att se om det var en engångsföreteelse men nu vet vi att så inte är fallet, så nu får vi hitta andra åtgärder.
  Angående ”moroten”, där jag har svarat dig tidigare Patrik, så tittar våra utvecklare på vad som kan ha hänt. Vi har backup om det visar sig att bloggen blivit felaktigt raderad. Användaren har fortfarande inte hört av sig.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s