Nyhetsflödet via Twitter!

Genom att ange och klicka på så kallade “Hashtags” så kan man följa vad man vill via Twitter. Just nu kollar jag #Hurghada, #Egypt och #Egypten frekvent med anledning av att jag har en son och hans sambo samt ett av mina barnbarn i Hurghada. Vill både veta och inte veta på något sätt. Just nu verkar det lugnt i just Hurghada. Min son säger att det börjar bli tomt på turister där dom bor. Ska bli skönt när dom åker hem runt lunch imorgon som några av de sista turisterna där.

Al Jazeera sänder Live hela tiden via http://aje.me/ajelive. Inga roliga bilder emellanåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s