IDG-bloggen håller på att dö…

I princip är det “bara” Elisabeth och Patrik som är här och lägger in med några få undantag i sina roller som “Utvalda” (får ni betalt?). Dessutom har inget hänt med “Mest aktiva bloggarna” eller att IDG:s “Hemsida” enbart visar IDG:s egna blogginlägg. Inga förbättringar har skett sedan i våras som att fixa till presentationen av nummer- eller punktlistor. Inte ens några hackare är här längre och jäklas…

4 reaktioner till “IDG-bloggen håller på att dö…”

 1. @ Roffe

  Som svar på din undran beträffande betalning så ska du få ett helt hundraprocentigt ärligt svar av mig här och nu. Nej, jag får inte betalt vare sig av IDG eller någon annan för att blogga här.

  Gilla

 2. Intresset att skriva här har minskat mycket pga att IDG väljer att inte profilera och marknadsföra bloggen. Det är svårt att hitta in till oss. Hade IDG lyft fram bloggen så att den blir synlig på förstasidan och att man uppdaterar vilka som frekvent bloggar här så hade det blivit mer drag är min tro. Nu känns det mest som en intern klubb där vi läser och kommenterar varandras bloggar.

  Gilla

 3. IDGs blogg är ett skämt.
  Att hitta blogginlägg som försvunnit från förstasidan är i princip omöjligt.
  När fritänkarn gjort sina tre-fyra inlägg om dagen så försvinner lätt allting annat pga IDGs taskiga upplägg.
  Tre – fyra bloggposter om dagen är ju ganska normalt för många bloggare och det är ju inga problem med det på andra bloggportaler.
  Att slösurfa och hitta något intressant går inte.

  Hela upplägget är ett skämt och det verkar inte finnas något intresse alls att göra något åt det.

  Jag skriver fortfarande sporadiskt ett och annat inlägg men räknar inte längre med att någon skall hinna läsa det innan det är borta från framsidan.

  Gilla

 4. Så dålig är den väl nu inte nu. En blogg på egen domän kräver ju marknadsföring för att någon ska hitta den också.

  Jag kan nog tänka mig att Metrobloggen och sådant är mer aktivt spontant men det är ju nu inga som är intresserade av IT.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s